Zutfan


We komen voor het tweede achtereenvolgende jaar op Charlotte, de schildpadpoes passen.

Het lijkt warempel of ze ons nog herkent want ze springt onmiddellijk op schoot. Dat deed ze vorig jaar ook maar toen per vergissing. Oeps...foutje, bedankt. Nu geeft ze ons iets langer een poezenfluisteraars-gevoel.

Dit gaat weer een heerlijke julimaand worden in het mooie Zutphen. We genieten van de mooie speelkwartiertjes met Charlotte en haar ontroerende kattenkwaaad-streken.

Ook het weer is heerlijk. We maken lange wandelingen door deze oude Hanzestad, fietstochtjes langs de IJssel en de Berkel. Smullen van ijsjes van Talamini en de kibbeling van de viskar van Hans. Charlotte smult van haar stukje wijting. Al met al een onvergetelijke maand.

We kunnen inmiddels met recht zeggen: we zijn “Zutfan”.

#zutphen #housesitting

Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us

© 2020 by Moon on the Move     André & Marie-Anne    Carekeeping Managers