Last minute call...


Antigua, Guatemala, 25 september 2014

We krijgen een mailtje van Tracey en Sharon, een Amerikaans stel met een huis aan Lake Atitlan in Guatemala. Ze zijn met spoed op zoek naar een huisoppas voor puppy Milo en 3 katten. Zelf zijn ze op dat moment al in Mexico en de aangenomen huisoppasser is met de noorderzon vertrokken.... die werd gek van het wilde gedrag van jonge hond Milo.

Met de kennis van 140 tv-afleveringen van 'The Dog Whisperer' Cesar Milan op zak, vertrekken we enthousiast naar Paxanax aan Lake Atitlan. Een kratermeer op 1500 m hoogte en omringd door 12 dorpen en 3 vulkanen.


#lakeatitlan #housesitting #doggies #santacruzlalaguna #paxanax #cats #guatemala #vulcano #quechua

Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us

© 2020 by Moon on the Move     André & Marie-Anne    Carekeeping Managers