The Carekeepers in Vác, HungaryWe brachten afgelopen jaar Kerst en Oud & Nieuw door op een prachtig oppasadres in Hongarije. Biker, Max en Muis waren de drie katten die aan onze zorg waren toevertrouwd. Plus een gezellig huis in Vác, een bisschopsstad prachtig gelegen aan de oevers van de Donau. En op slechts 25 minuten met de trein van Boedapest.

We had a wonderful housesitting address last year at Christmas and New Years eve in Hungary. Biker, Max and Muis were the three cats that were entrusted to our care. Plus a cozy house located in Vác, a bishop town beautifully situated on the banks of the Danube. And just 25 minutes by train from Budapest.
#Hungary #Hongarije #vác #katten #cats #huisoppassen #housesitting


Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us

© 2020 by Moon on the Move     André & Marie-Anne    Carekeeping Managers